Fejre állt az Audi Szabolcsban, de elképesztő, hogy ez az autó részt vehetett a forgalomban

Megosztás

A közeli képeken látszik igazán, hogy a gépkocsi gumijának futófelülete egészen gyalázatos állapotban van. Hihetetlen, hogy ezzel a sofőr el mert indulni, vesztére.

Árokba csapódott egy autó Kótaj és Buj között – ezt a Balesetinfo adta hírül még december legvégén. A helyszíni képek azonban egészen riasztóak voltak. Az olvasók sem voltak éppen lenyűgözve.

“Ennek az autónak egy párszor visszatekerték az óráját már. De hát ha kocsira futja akkor legyen gumira is pénz. Meg hogy rendbe tartja a tulajdonos. De ha az már nem megy, akkor nem kell autó. Mert itt most nagy szerencse volt, hogy senki nem jött. Mert akkor lett volna tragédia!”

“Amikor ilyen gumikopás van felmerül a gyanú, hogy a futómű (is) gatya. Gondolom a fékek stb. is hasonló lehet. Nagyon sok autót lehet látni ami seggberúgott kacsaként táncol az úton. Ezt megfogni kopott gumival, szegény Schumachernek se menne. De ő forgalomban lehet, műszakival, aki meg egy mérettel nagyobb, szélesebb gumit rak rá azt berendelik kpm-re, mert valami vamzer figyelőre teszi a kocsit” – írták a hozzászólók.

Nettó életveszély és veszélyeztetés

Kapcsolódó cikkek